چهارمین دوره جشنواره فرهنگی و ادبی واژه به اعلام نفرات برتر به پایان رسید

چهارمین دوره جشنواره فرهنگی و ادبی واژه به اعلام نفرات برتر به پایان رسید به گزارش آسان سفر نیوز دبیر جشنواره واژه گفت: چهارمین دوره جشنواره واژه که از اوایل دی ماه آغاز به کار کرده بود، روز گذشته با اعلام نفرات برتر در نیمه شعبان به پایان رسید. حسین فلاح روز گذشته در محل […]

چهارمین دوره جشنواره فرهنگی و ادبی واژه به اعلام نفرات برتر به پایان رسید

به گزارش آسان سفر نیوز دبیر جشنواره واژه گفت: چهارمین دوره جشنواره واژه که از اوایل دی ماه آغاز به کار کرده بود، روز گذشته با اعلام نفرات برتر در نیمه شعبان به پایان رسید.

حسین فلاح روز گذشته در محل برگزاری اختتامیه جشنواره واژه که در مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد اظهار کرد: چهارمین جشنواره ادبی و هنری واژه در حالی به اتمام می‌رسد که در چهار سال گذشته بیش از ۵۰۰ جوان مستعد را در عرصه هنر و ادب شناسایی کرده و برنامه‌ای بلند مدت کلاس‌های آموزشی برای آنان در نظر گرفته است.

وی افزود: چهارمین جشنواره واژه در پنج قالب داستان نویسی، قطعه ادبی، عکس نوشته، عکاسی و تولید کلیپ با تلفن همراه برگزار شد. چهارمین دوره جشنواره از اوایل دی ماه مصادف با ایام فاطمیه آغاز و تا آخرین روزهای اسفند مصادف با نیمه شعبان با موضوعات فاطمی و مهدوی ادامه پیدا کرد.

دبیر جشنواره واژه اضافه کرد: بیش از ۵۰۰ اثر از شهرهای مشهد، تهران، شیراز، یزد و اردبیل به این جشنواره ارسال شد که نیمی از آنان مورد ارزیابی هیات داوران قرار گرفت. در بخش قطعه ادبی به داوری یاسین حجازی، سیداکبر میرجعفری و جواد نعیمی هیچ اثری حائز رتبه برتر نشد. بخش عکاسی نیز به داوری امین خسروشاهی، حمیدرضا گیلانی‌فر و جعفر کبوتری هیچ اثری را حائز کسب رتبه نخست ندانست، اما نگین خدابخش‌پور و فاطمه مقتدر عناوین دوم و سوم را از آن خود کردند.

فلاح خاطرنشان کرد: مرتضی عنابستانی، داور بخش داستان نویسی نیز هیچ اثری را حائز رتبه اول و دوم ندانست و کوثر مرادپور را به عنوان نفر سوم این بخش از جشنواره اعلام کرد. در بخش عکس‌نوشته الهام احمدی به عنوان نفر نخست معرفی شد و فاطمه شیروانی و محدثه احمدی به رتبه دوم مشترک و فرهناز عرف نسب به عنوان رتبه سوم دست یافت. بیژن همدرسی و محمدامین پوراحمدی، داوران بخش تولید کلیپ نیز هیچ اثری را حائز رتبه‌های برتر نداستند، اما مهدیه جعفری، محمدسجاد کاشانی و محمد علی شیوخی را به عنوان نفرات انتخاب کردند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا هیات داوران جشنواره واژه اثرات ارسالی را حائز کسب رتبه برتر نمی‌دانستند، گفت: آثار جشنواره امسال نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و تعداد آثار پایینی از اثرات برگزیده وجود دارد که قابلیت چاپ دارد. در چهارمین دوره جشنواره باید سطح داوران را در سطح داوران سال گذشته نگه می‌داشتیم. سطح داوران بالاتر از سطح داوران جشنواره سال گذشته است، از همین رو نفرات برتر و برگزیده بسیار کم شد.

دبیر جشنواره واژه عنوان کرد: کتاب جشنواره در سال گذشته که ماکت آن طراحی شده بود، به لحاظ تعدد آثار برگزیده کتاب قطوری از آب در آمد. تعداد پایین آثار برتر جشنواره امسال به این دلیل بود که سطح دانشجویان و آثار آنان نسبت به سال گذشته ثابت ماند و تلاشی برای افزایش سطح دانشجویان در یک سال اخیر صورت نگرفت، اما سطح داوران از سطح استانی به کشوری ارتقا پیدا کرد.

فلاح در خصوص چگونگی افزایش سطح آثار دانشجویان بیان کرد: دانشجویان زیادی وجود دارند که سطح ادبی و هنری بالایی دارند، اما به دلیل اینکه جشنواره واژه یک جشنواره فرهنگی و مذهبی است، مخاطبان خاص خود در میان دانشجویان را دارد. از همین رو دست‌اندرکاران واژه که هدف فرهنگی و مذهبی دارند باید جریانی ایجاد کنند تا دانشجویان به این سمت، سوق پیدا کنند.

وی در مورد اینکه آیا بخش دیگری در جشنواره سال آتی اضافه خواهد شد یا خیر، گفت: از آنجا که هدف ما ارتقاء سطح فرهنگی، هنری و مذهبی دانشجویان است، هر سال باید علاقه دانشجویان در زمینه تولید آثار هنری و فرهنگی را بررسی کنیم. برگزاری جشنواره در تمام قالب‌های حوزه‌های هنری و ادبی از توان جشنواره خارج است. در حال حاضر قالب‌های جشنواره برای سال آتی مشخص نیست و باید کارهای پژوهشی در زمینه علاقه و سمت و سوی دانشجویان شکل بگیرد.
انتهای پیام